Öğr. Gör. İbrahim Hakan ÇOBANOĞLU

Öğretim Görevlisi, Harita ve Kadastro Programı

Eğitim:Doktora 2017 (Devam ediyor), Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Araştırma Alanları: Eğitim, Sınıf Dışı Eğitim, Bilgi ve Teknolojileri Eğitimi

Seçilmiş Çalışmaları: Yüksek lisansını “Öğretmen Adaylarının Bilgisayar Teknolojilerini Kullanımı ve Bilgisayar Teknolojilerine Yönelik Tutumları” başlıklı tezi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı. Şu anda Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde doktorasına devam etmektedir. Araştırma Örnekleminin Belirlenmesi (2020, Eğitimde Araştırma Yöntemleri, Ed: Ebru Oğuz) kitap içi bölümdür. Sınıf Öğretmenlerinin Çevreye Yönelik Tutumlarının İncelenmesi: Samsun İli Örneği (2018), Üniversite Öğrencilerinin Çevre Bilinçlerinin İncelenmesi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği (2018), Science and Nature in Kızılırmak Delta (2018), From Nature to School (2016) makale ve tebliğlerinden bazılarıdır.

Ofis: Kavak Meslek Yüksekokulu, SÜ-A008
Tel: +90 (362) 313 0055 | 3020